Op zaterdag een inloopspreekuur

Als service voor onze patiënten houden wij elke zaterdag van 16:00 - 17:00 uur een spreekuur voor dringende gevallen die niet tot maandag kunnen wachten.
U hoeft geen afspraak te maken, het is een inloopspreekuur. Telefonisch zijn wij dan niet bereikbaar.

Uitbreiding vaccinatie pups en kittens met de 16-weken-prik


Bij wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat het verstandig is om de pups / kittens op een leeftijd van 16 weken nogmaals een vaccinatie te geven, de zgn. 16-weken-prik.
Dit i.v.m. het zgn. persisteren (langer blijven werken) van de antistoffen die de pups en kittens meekrijgen van de moeder bij de geboorte.

Katten worden op 16 weken dus nogmaals geënt tegen kattenziekte en niesziekte
Honden worden op 16 weken dus nogmaals geënt tegen Hondenziekte, HCC, Parvo en Weil

Online een afspraak maken

U kunt tegenwoordig ook online een afspraak voor een consult laten vastleggen door de tab in het hoofdmenu te gebruiken.
Dus 24/7 afspraken maken zonder rekening te hoeven houden met onze openingstijden.

Maar uiteraard kunt u ook nog gewoon blijven bellen voor een afspraak.
Telefoon: 033 - 4 806 807 (op alle werkdagen van 9:00-18:00 uur)

Is een huisdierverzekering nemen een goed idee?

Mensen realiseren het zich niet altijd maar als je een huisdier hebt kun je soms voor onverwacht hoge medische kosten komen te staan.
Bijvoorbeeld als doorverwezen moet worden naar een dierenarts-specialist (de zgn. tweede lijn), naar een orthopeed na een aanrijding met botbreuken, of als er een MRI/CT-scan uitgevoerd moet worden.
Dat gaat al gauw honderden euro's kosten.

Enkele voorbeelden hiervan:

  • knieprobleem bij een hond € 1000
  • chronische oorproblemen bij een kat € 1920/3 jaar
  • maagtorsieoperatie incl. nazorg € 4000
  • orthopedische fractuurbehandeling € 1500

U kunt uzelf beschermen tegen zulke hoge kosten door een huisdierverzekering af te sluiten. Dat geeft een hoop gemoedsrust. 
Bij de meeste verzekeringen kunt u kiezen welke basisdekking u wilt en of u daar nog aanvullende onderdelen bij wilt verzekeren. Bovendien kiest u de hoogte van het eigen risico. Op internet kunt u een aantal huisdierverzekeringen vinden en vergelijken. Kijk bijvoorbeeld eens op onderstaande site:

www.verzekerjehuisdier.nl

Even voor de goede orde: wij verdienen niets aan het aanbrengen van klanten bij een verzekeringsmaatschappij. Maar wij vinden het wel heel fijn als wij ernstig zieke dieren kunnen behandelen i.p.v. in te laten slapen om financiële redenen.